Er dit tag gammelt og slidt og trænger det til at blive skiftet ud? Så kan vi hjælpe dig. Med vores store erfaring og kompetencer, kan du være sikker på at få håndværk, der er udført professionelt og at alt er i orden efter vi har været der, vi går ikke før du er tilfreds.

Et tag skal man ikke gå på kompromis med. Hvis dit tag ikke er udført korrekt og professionelt, kan det medføre utæthed, som giver skader på tagkonstruktionen og det vil i sidste ende koste dig dyrt.

Kompetent rådgivning

Der er mange forskellige slags tage, så det kan være svært at vide hvad det skal være. Vi tilbyder mange forskellige tage, da der er stor forskel på end behov. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og sparring, så du ender med at få det rette tag til dig. Vi laver altid en grundig undersøgning af konstruktionen, så vi ved om taget passer til din bolig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejder. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig på dit nye tag.